Gouden Koffie

DINSDAG van 10:00 – 12:00 UUR BINNENBOS, HOOG KANJE 186H

Een aantal actieve vrijwilligers van de stichting organiseert in samenwerking met Ontmoetingscentrum Binnenbos een wekelijkse koffieochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Ontmoetingscentrum Binnenbos, Hoog Kanje 186, 3708 DL Zeist.

Deze Gouden Koffie ochtenden worden speciaal georganiseerd voor ouderen in de wijken Hoge Dennen en Kerckebosch. De Gouden Koffie momenten zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer onder het genot van een aangeboden kopje koffie of thee, met vaak wat lekkers erbij.

Het is meestal gezellig druk en onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers heeft u alle gelegenheid om te praten met andere wijkbewoners. Na afloop kunt u een tosti of een kop soep eten. 

Het hele jaar door bent u elke dinsdagmorgen vanaf 10.00 uur van harte uitgenodigd voor een Gouden Koffie moment. Wij kijken er ook naar uit om u in Ontmoetingscentrum Binnenbos te ontmoeten.

Bent u slecht ter been, dan kunnen wij u ophalen en thuis brengen met de “Gouden Koets”.

Voor meer informatie of het regelen van vervoer kunt u contact opnemen met onze centralist per telefoon: 06 143 208 72 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.