Gouden Koets

Onze prachtige elektrische Gouden Koets wordt ingezet om wijkbewoners, die slecht ter been zijn, gratis vervoer aan te bieden. De ‘Gouden Koets’ is ruim en comfortabel, heeft een makkelijke instap en is geschikt voor drie passagiers en een bestuurder. Er is zelfs ruimte voor twee rollators. 

Waar rijden wij? 
De Gouden Koets haalt u op het afgesproken tijdstip en locatie (meestal is dit bij de voordeur van uw woning / appartementengebouw) op en brengt u  bijvoorbeeld naar het Ontmoetingscentrum Binnenbos, de huisarts of het dorpscentrum (zoals het Slot, de Slotlaan, de markt op donderdag, de begraafplaats, …). Uiteraard halen wij u daar op het afgesproken tijdstip ook weer op en brengen u weer thuis. 

Wanneer rijden wij? 
Momenteel rijdt de Gouden Koets op dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Als de behoefte toeneemt zullen we onderzoeken of we het aantal dagen kunnen uitbreiden. 

Hoe reserveert u een rit met de Gouden Koets? 
Zodra u weet wanneer u gebruik van deze service wilt maken, neemt u dan contact op met onze Centralist door te bellen naar 06 143 208 72. Hoe eerder u een plekje in de Gouden Koets reserveert, hoe meer kans u heeft dat u op het gewenste tijdstip mee kunt (immers: vol is vol).