Gouden Koffie

van Stichting Vrienden van het Binnenbos.

De stichting Vrienden van het Binnenbos beoogt het welzijn te bevorderen van zelfstandig wonende ouderen in de wijken Hoge Dennen en Kerckebosch. Door het organiseren van laagdrempelige contactmomenten als Gouden Koffie werken we aan het verbeteren van de gemeenschapszin op buurtniveau rond het ontmoetingscentrum Binnenbos.

 

 

 

Gouden Koffie van Stichting Vrienden van het Binnenbos

 Iedere DINSDAG van 10:00 – 12:00 UUR BINNENBOS, HOOG KANJE 186H

Een aantal actieve vrijwilligers van de stichtig organiseert in samenwerking met Ontmoetingscentrum Binnenbos een wekelijkse koffieochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Ontmoetingscentrum Binnenbos, Hoog Kanje 186, 3708 DL Zeist.

Deze Gouden Koffie ochtenden worden speciaal georganiseerd voor de groeiende groep thuiswonende ouderen in de wijken Hoge Dennen en Kerckebosch. De Gouden Koffie momenten zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer onder het genot van een aangeboden kopje koffie of thee, met vaak wat lekkers erbij.

Het hele jaar door bent u elke dinsdagmorgen vanaf 10.00 uur van harte uitgenodigd voor een Gouden Koffie moment.

Wij kijken er ook naar uit om u in Ontmoetingscentrum Binnenbos te ontmoeten.
Indien u niet over eigen vervoer beschikt en slecht ter been bent, kunnen wij u thuis met de “Gouden Koets” ophalen.

Voor meer informatie of het regelen van vervoer kunt u contact opnemen met Rob of Mieke per telefoon: 06 14 32 08 72 of per mail: post@vriendenvanhetbinnenbos.nl